BEREIKBAARHEID

Wij zitten hier

U vindt Bureau RMC in Amsterdam-West aan het John M Keynesplein 12-46 op de tweede verdieping van toren ‘Create’ in B.2 Amsterdam. We zijn, zowel met de auto als fiets en openbaar vervoer, makkelijk te bereiken.

Met de auto

Sla vanaf de S107/Johan Huizingalaan af naar de David Ricardostraat. Rijd rechtsom over het John M. Keynesplein, bij de derde afslag aan de rechterkant vind je het gebouw van B.2 Amsterdam.
Parkeren
Er is beperkte parkeermogelijkheid voor bezoekers naast het gebouw, rechts van de ingang en parkeergarage. Dit is alleen bestemd voor kort verblijf. Bezoekers kunnen hier 2 uur parkeren (kosten: € 1,- per uur) en dienen van tevoren aangemeld te worden. Als uw bezoek langer dan 2 uur duurt of wanneer het parkeerterrein vol is, kunt u parkeren op het parkeerdek van B.1. Vanaf dit parkeerterrein is het slechts 5 minuten lopen naar B.2.

Zie ook de website ‘Parking at B.2‘.

Met het openbaar vervoer

Er zijn veel mogelijkheden:
– bus 68, 267, 302, halte IBM (2 minuten lopen naar Bureau RMC)
– metro 50, halte Henk Sneevlietweg (14 minuten lopen of 2 minuten met bus 68, halte IBM)
– tram 2, bus 18 en 288 halte Louwesweg (11 minuten lopen)

Met de fiets

Bureau RMC via veel fietspaden te bereiken. Om een idee te geven: vanuit het centrum is het ongeveer 22 minuten fietsen, vanuit Amsterdam-Zuid ongeveer 18 minuten. Links van ons kantoorpand is een grote fietsenstalling.

Contactformulier

Vul dit formulier in en we laten snel van ons horen