ONZE MENSEN

EEN TEAM VAN SPECIALISTEN DIE SAMEN HET VERSCHIL MAKEN

Bij Bureau RMC werken senior retail consultants met jarenlange ervaring in de retailsector. Elk met hun eigen specialisme. In de afgelopen jaren is dit team uitgebreid met jonge consultants die een vastgoedkundige, bedrijfskundige of sociaal geografische achtergrond hebben. Hierdoor staat een deskundig team voor u klaar die met ervaring, wijsheid en kennis van retail en aangrenzende vakgebieden uw vragen kan beantwoorden.

HUIB LUBBERS

DIRECTEUR / SENIOR CONSULTANT

Huibs sterke punt is het herkennen van de vraag achter de vraag. Door zijn grote kennis en ervaring in de retail en dienstverlening is hij een goede partner voor organisaties die willen groeien. Zijn roots liggen in de non-food retailmarketing met een sterke focus op customer service en automatisering. Deze kennis en ervaring heeft hij benut bij het opzetten van retailorganisaties binnen voornamelijk de energie- en bankenwereld. Huib is managing consultant van RMC en is oprichter van CityTraffic dat inmiddels in 120 steden actief is. Hij is een warm pleitbezorger van smart retailen voor zijn klanten.

RIXT DE JONG

CONSULTANT

Rixt maakt met haar analytische vermogen gemakkelijk de brug tussen data en beleid. Ze zorgt ervoor dat de resultaten voor iedereen begrijpelijk zijn en is in menig gesprek het kennis-geweten van het projectteam. Met haar bouwkundige achtergrond heeft ze veel kennis over retailomgevingen en vastgoed. Rixt rondde, voor ze in 2015 bij RMC begon, haar master Real Estate Management & Development aan de TU Eindhoven af met een onderzoek naar retailtrekkers in binnensteden.

JEFFREY MEINDERS

CONSULTANT

Jeffrey kan goed schakelen tussen projecten, is analytisch ingesteld en vindt het leuk om de brug te slaan tussen data en advies. Tijdens zijn master Economische Geografie kwam hij erachter dat hij retail erg leuk vindt en zo is hij in 2017 bij Bureau RMC terecht gekomen als data analist en consultant. In deze rol zorgt Jeffrey ervoor dat de data goed bij de klanten terecht komt, maakt hij rapportages voor grote retailers en gemeenten en staat altijd klaar voor klanten met vragen.

YANNIC AUDENAERDE

DATA ANALIST / JUNIOR CONSULTANT

Yannics interesse ligt bij het verschaffen van inzichten in data en het omzetten van die inzichten naar de praktijk. Door de studies Sociaal-Economische wetenschappen en marketing heeft hij een brede achtergrond en kan hij vanuit verschillende disciplines naar een probleem kijken. Tijdens zijn studie is de interesse in retail ontstaan. Na een periode als analytisch consultant bij een marktonderzoekbureau specifiek gericht op supermarkten te hebben gewerkt, is hij bij Bureau RMC gekomen. Sinds november 2018 zorgt hij hier als data analist en consultant voor de data richting klanten.

 

MARISKA KEIZER

OFFICE MANAGER

Mariska heeft een praktische insteek en houdt ervan om zaken te organiseren en structureren. Na haar studie Communicatiewetenschap heeft ze ruime ervaring opgedaan in office management bij onder andere een organisatieadviesbureau en een advocatenkantoor. Ze werkt het liefst in kleinere organisaties. Bij Bureau RMC, waar ze sinds juli 2017 werkt, houdt ze zich vooral bezig met de financiële en personeelsadministratie en marketing- en communicatie-activiteiten.

OPERATING PARTNERS

ERIC BENJAMIN

Eric Benjamin (1959) is gespecialiseerd in groeivraagstukken. Hij weet hoe hij organisaties kan laten denken en vooral acteren vanuit de behoefte van de klant. Aan de hand van zijn gedegen analyse worden creatieve en resultaatgerichte oplossingen gevonden. Met zijn empatisch vermogen wint Eric de medewerkers voor veranderingen die moeten plaatsvinden. Door zijn uitgebreide leidinggevende ervaring is Eric ook goed inzetbaar voor coachingstrajecten en teambegeleiding.

EDWARD BUITELAAR

Edward is een senior consultant bij RMC met ruim 30 jaar ervaring in de retail. Edward heeft diverse commerciële en general management-functies vervuld in food- en nonfoodretail. Voor RMC heeft Edward onder andere de volgende opdrachtgevers geadviseerd: BPG, Spar, Arcus College, Wessanen, 4+ Bouwmaterialen, Gemeente Veghel, Gemeente Hilversum, Kijkshop, Bruna, Passenheim Modestad, Sligro Food Group, EMTÉ Supermarkten, Wilkin Sports en Ziggo.

ARNOUD VAN RAAK

Arnoud is een ondernemer. Hij heeft leiding gegeven aan retail en vastgoedbedrijven en was eigenaar van Habitat en Lampenier. Zijn motto als inkoopdirecteur bij V&D was “You need red socks to sell the grey”. Hij gelooft niet in rapporten maar in een gedegen analyse om vervolgens in goed overleg een plan of visie te ontwikkelen.