Visie

Bureau RMC is misschien wel het beste retailadviesbureau van Nederland. Al meer dan 30 jaar werken wij aan toekomstbestendige winkels en winkelgebieden. Met ons verleden in retail en ons heden in big data verbeteren wij de strategie van iedere winkel en elk winkelgebied. U kunt meteen aan de slag!

We creëren onderscheidende retailformules, adviseren bij het formuleren van detailhandelsbeleid, stellen masterplannen op voor unieke retailomgevingen, doen vestigingsplaatsonderzoek en meten met onze innovatieve CityTraffic-methode de drukte in meer dan 100 binnensteden. Elke dag en elk half uur! Waar het telkens om draait, is het vertalen van het veranderende consumentengedrag naar retailomgevingen. Een direct verhelderende ‘diagnose’ aan de hand van objectieve data is de basis voor het gesprek met u.

Onze adviestrajecten zijn altijd afgestemd op uw specifieke vraag. Bureau RMC is dé sparringpartner voor retailers, dienstverleners, gemeentes en anderen die strategische beslissingen nemen. We zijn flexibel en informeel en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Het begrijpelijk maken van de conclusies voor alle stakeholders en de daaruit voortvloeiende besluiten voor de toekomst is één van onze kernkwaliteiten.

Contactformulier

Vul dit formulier in en we laten snel van ons horen