Met trots introduceren wij onze nieuwste product: Bezoekersprofielen in geheel Nederland. Het gebruik van de bezoekers- en shoppersprofielen geeft inzicht in het winkelgedrag en de achterliggende motivaties van relevante bezoekersgroepen. Op deze manier kunt u gerichter inspelen op uw doelgroep. De eerste rapporten zijn succesvol geleverd aan onze klanten en we leggen graag uit wat deze licentie biedt en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Waar komen de bezoekers vandaan?
Elke maand voorziet RMC ondernemersverenigingen, gemeentes en winkelcentra van gedetailleerde rapportages. Hierin analyseren we de drukte van de afgelopen maand en herkomst van bezoekers. Zo leveren wij informatie over de verzorgingsgebieden waaruit de meeste bezoekers en shoppers komen en wat hun loopstromen in het winkelgebied of centrum zijn.

Wie zijn de bezoekers?
Dankzij onze samenwerking met Motivaction kunnen we niet alleen vertellen waar de bezoeker vandaan komt, maar ook dieper ingaan op wie deze bezoekers zijn. Met behulp van het Mentality-model van Motivaction identificeren we de meest voorkomende bezoekersprofielen. Onze rapporten beantwoorden vragen zoals: wat vinden deze bezoekers en shoppers belangrijk? Hoe gaan ze over tot aankoop? Hoe kunt u ze het beste bereiken? Welke evenementen en welke beïnvloedingstijlen passen bij ze?  Deze inzichten in gedrag en achterliggende motivaties helpen u gerichter in te spelen op uw doelgroep en maken het verschil!

Onze licenties
RMC biedt twee soorten licenties aan: Light en Premium. Bij de Light versie ontvangt u een one-pager met een kort overzicht van de meest voorkomende bezoekersprofielen op 1 A4. Hierin wordt het waardenprofiel van de bezoeker beschreven, evenals hun favoriete merken en hun voorkeuren voor product, plaats, prijs en promotie. De premium licentie biedt een diepgaander rapport van tien pagina’s per bezoekersprofiel. Een recent voorbeeld is de rapportage die wij hebben samengesteld voor BIZ Binnenstad Haarlem. Bekijk hun uitgebreide rapportage via deze link

Meer Inzicht in Uw Bezoekers?
Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u meer inzicht krijgen in de bezoekersprofielen van uw plaats? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!