Pieter Paul Verheggen

Directie

Ik ben al vanaf mijn studie gefascineerd door de drijfveren achter menselijk gedrag. Door meer kennis te hebben van de motivaties en beweegredenen van zowel consumenten als burgers kan ik met Motivaction organisaties en bedrijven beter laten functioneren. En dat allemaal op basis van betrouwbare en degelijke onderzoeksresultaten.
Na mijn studie Arbeids & Organisatie psychologie aan de UvA heb ik nu ruim 30 jaar onderzoekervaring opgedaan bij zowel Motivaction als zusterbedrijf Glocalities. Als rode draad zie ik het daadwerkelijk willen begrijpen waarom “mensen de dingen doen die ze doen”. Die tomeloze nieuwsgierigheid maakt dat ik iedere dag met veel plezier met fijne collega’s aan mooie vraagstukken van opdrachtgevers werk.
Pieter Paul Verheggen is één van de winnaars van de Insight250-award 2023. Een prijs die pioniers, leiders en vernieuwers op het gebied van marktonderzoek, data-gedreven marketing en inzichten viert. Elk jaar erkent Insight250 de bijdragen van deze uitzonderlijke individuen en organisaties die aanzienlijke invloed hebben gehad in hun vakgebied.

Bureau RMC werkt o.a. voor:

Retail

Gemeenten

Vastgoed