VASTGOED

VOORKOM EEN VERKEERDE INVESTERING OF LEEGSTAND

Het is algemeen bekend dat we in de toekomst minder winkelmeters nodig hebben. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw winkelvastgoed blijft renderen, u de juiste investering doet en leegstand in uw vastgoed voorkomt? Als vastgoedeigenaar bent u continu op zoek naar meer inzicht in uw winkellocatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Bureau RMC gaat voor u op zoek naar de kracht van uw vastgoed en het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.

SMART RETAILING

Bureau RMC gelooft in meten, weten en bewegen. RMC combineert de onderzoeken die u al heeft met een sterke visie op toekomstbestendig winkelen. De consument staat altijd centraal. Onze smart retailingmethode gaat uit van een objectieve, kwantitatieve basis waardoor de toekomst van uw vastgoed op een stevig fundament steunt. De tijden dat u als eigenaar achterover kon leunen en dat alleen de lengte van het bestaande huurcontract van belang was, zijn voorbij.

Meten

Consumenten bepalen waar zij kopen en wanneer zij dat doen. Dat zal in de toekomst niet minder worden. Daarom is het essentieel om informatie te verzamelen over het huidige status van het winkelcentrum: wat is het verzorgingsgebied en wie wonen daar? Welke winkelmotivaties hebben deze consumenten en hoe verhoudt deze vraag zich tot het aanbod?

Weten

Diezelfde consument kan verschillende motieven hebben om op verschillende momenten te winkelen: recreatief, boodschappen- en doelgericht winkelen. Deze drie activiteiten kenmerken zich door andere behoeften in indeling, aanbod en marketing. Weet u eigenlijk wel op welke consument uw winkelgebied zich richt? Wij ondersteunen u bij uw keuzes en werken dit uit tot een compleet concept voor uw winkelcentrum. Ons motto: durf te kiezen, anders word u niet gekozen.

Bewegen

Met onze analyses creƫren we handvatten om morgen al te beginnen. Niet alleen praatjes en plaatjes, maar ook concrete voorstellen om mee aan de slag te gaan. Met interactieve werkateliers nemen we huurders mee in het proces om vooruitgang te realiseren. De stip op de horizon is het grote plan en met kleine stappen bouwen we aan sterke winkelgebieden. Maar de consument is veranderlijk als nooit tevoren, dus continue monitoring van zijn winkelgedrag is essentieel.

Succesverhalen:

Case

Brancheringsadvies De Kopermolen

Case

Vestigingsplaatsonderzoek Street Jump

BUREAU RMC WERKT O.A. VOOR: