Nieuws

Drukkere winkelstraten op Black Friday

Steeds meer winkels doen mee aan Black Friday. De kortingendag was drukker dan vorig jaar. De vrijdag had echter wel een kannaballiserend effect op de overige (week- en weekend-)dagen.

Lees meer

Nieuwe medewerker

Sinds november 2018 werkt Yannic Audenaerde bij Bureau RMC als data analist en consultant. Yannics interesse ligt bij het verschaffen van inzichten in data en het omzetten van die inzichten naar de praktijk.

Lees meer

Ik wens Blokker beterschap

Directeur Huib Lubbers van Bureau RMC reageert uitgebreider op het nieuws dat Blokker in de verkoop gaat. Hij is ervan overtuigd dat de Blokker blijft bestaan en heeft tips voor de nieuwe eigenaar.

Lees meer

Black Friday wordt een retailhit!

Black Friday wordt een retailhit, zegt Bureau RMC op basis van de passantentellingen van hun CityTraffic-sensoren. In dit artikel laten we de trends van de afgelopen jaren zien en de verwachtingen voor dit jaar.

Lees meer

Blokker gaat in de verkoop

De media meldden dat de familie Blokker in de verkoop gaat doen. Directeur Huib Lubbers van Bureau RMC vindt dit verrassend nieuws en geeft een eerste reactie.

Lees meer

Stay smart in retail

Abonneer op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste retailtrends en het laatste retailnieuws.

*De nieuwsbrief wordt één keer per twee maanden verzonden. Incidenteel komt een extra editie uit.
In de privacyverklaring van Bureau RMC kunt u lezen waar uw gegevens voor gebruikt worden en hoe lang deze bewaard worden.