Ben jij analytisch sterk en klaar om een duik te nemen in de wereld van retail? Bij ons krijg je de kans om niet alleen je analytische vaardigheden te benutten, maar ook om jezelf te ontplooien als een allround consultant in de retail sector!

Bij RMC, onderdeel van Motivaction, zoeken we een

Junior Data Consultant Retail (M/V/X)

Amsterdam – 40 uur

RMC is gespecialiseerd in consumentenstromen in de winkelomgeving. Wij weten hoeveel mensen in een winkelgebied aanwezig zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan. Daarnaast beschikken wij over hun shoppersprofiel en bijbehorende lifestyle. We zien wie een winkel binnenloopt of juist voorbijloopt. Bij RMC staan we niet stil. Wij vertalen al deze waardevolle informatie over het consumentengedrag, naar innovatief retail advies voor onze klanten. 

Als Junior Data Analist leiden wij jou op in de meetmethodes van RMC. Als je dat onder de knie hebt, dan ben je betrokken bij het opstellen van analyses en rapportages voor onze opdrachtgevers. Je hebt direct contact met deze opdrachtgevers en beantwoordt hun vragen. Samen met een ervaren consultant verzorg je presentaties en geef je advies. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe analyses en diensten, ondersteun je bij de ontwikkeling van onze klantenportefeuille (new business) en ben je betrokken bij de organisatie van het team. Denk hierbij aan administratieve taken, plannen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden.

Ben jij onze nieuwe Junior Data Consultant Retail?

Dan heb je analytische skills en aantoonbare vaardigheden in het doen van data-analyses. Je hebt een ondernemende en zelfredzame opstelling en bent iemand die niet snel opgeeft. Je krijgt volop de mogelijkheden om je te ontwikkelen als data analist en daarbij krijg je “on the job” begeleiding van ervaren analisten en andere specialisten. Verder: 

 • Je hebt affiniteit met het retaillandschap en wil hier jouw expertise van maken.
 • Je werkt graag in een rol waarin je zelf veel invulling aan je werk geeft.

Dit krijg je van ons 

 • Een fulltime dienstverband 40 uur, startdatum zo snel mogelijk.
 • Een brutosalaris tussen €2.500,- en €3.000,- per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Wij dragen bij aan je pensioen.
 • 25 vakantiedagen. 
 • Een internet- en telefoonkostenvergoeding (wanneer je bent ingewerkt, bestaat er de mogelijkheid om een gedeelte vanuit huis te werken).
 • Wij investeren actief in je ontwikkeling met budget voor trainingen en cursussen.
 • De dynamiek en energie die horen bij een retailadviesbureau.
 • Een resultaatgericht team waar collegialiteit, humor en gezelligheid de boventoon voeren.
 • Toegang tot de kennis en expertise van marktonderzoeksbureau Motivaction.
 • Een prachtige werklocatie aan de rand van de Jordaan.

Vragen?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Huib Lubbers op h.lubbers@rmc.nl of met Damiano Pieters op 0628095139.

Liever direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met cv naarsollicitatie@RMC.nl