Ben jij analytisch sterk en vind je winkel- en koopgedrag van consumenten in winkelstraten interessant? Bij ons krijg je de kans om niet alleen je analytische vaardigheden te benutten, maar ook om jezelf te ontplooien als een insight specialist in de retail- en dienstensector!

Bij RMC, onderdeel van Motivaction, zoeken we een

Retail Insight Specialist (M/V/X)

Amsterdam – 40 uur

Bij RMC, waar innovatie en dynamiek voorop staan, zoeken we een gepassioneerde Retail Insight Specialist om zich te verdiepen in de boeiende wereld van shopper- en consumentengedrag. Al meer dan 20 jaar zijn we voortrekkers in het analyseren van bezoekersstromen in winkels en winkelstraten door heel Nederland en België. We zetten onze real time gemeten data in 107 steden  om in concrete rapportages en dashboards en onderscheidend retailadvies. We werken voor klanten zoals KPN, C&A, Blokker, Pearle, Holland & Barrett, en voor gemeenten zoals Den Haag en Sneek.

 

Ben jij onze nieuwe Retail Insight Specialist?

In de rol van retail insight specialist krijg je de kans om onze unieke meetmethodes te leren kennen. Je maakt diepgaande analyses en rapportages voor onze klanten, onderhoudt direct contact met hen en werkt zij aan zij met ervaren consultants. Je krijgt de kans om je stempel te drukken door nieuwe analyses en diensten te ontwikkelen, te helpen bij het werven van nieuwe klanten, en bij te dragen aan de algehele organisatie en coördinatie van het team. Verder vragen wij:

  • Analytisch talent: Je hebt ervaring met data-analyse en een scherpe blik voor details. We maken gebruik van AWS, power BI, SQL en Excel.
  • Proactieve instelling: Je durft het initiatief te nemen in klantcontact en oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen.
  • Leergierigheid: Een sterke interesse in de retailwereld, met de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een expert op dit gebied.
  • Zelfstandigheid: Je komt terecht in een compact en ondersteunend team, maar krijgt ook de ruimte om zelfstandig te opereren en in projecten leiding te geven

Dit krijg je van ons

  • Competitief salaris: €3.000,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden.
  • Flexibiliteit: Mogelijkheid tot deeltijd thuiswerken na de inwerkperiode.
  • Persoonlijke groei: Budget voor trainingen en cursussen om je vaardigheden te versterken.
  • Unieke locatie: Een inspirerende werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Ben je klaar om jezelf te ontwikkelen en een impact te maken in een energieke en vernieuwende omgeving? Solliciteer nu bij RMC en begin jouw avontuur in de wereld van retailadvies!

Vragen?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Huib Lubbers op h.lubbers@rmc.nl of met Damiano Pieters op 0628095139.

Liever direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar sollicitatie@RMC.nl