Met trots kondigen we onze vernieuwde samenwerking met Sneek aan, waarbij we onze expertise in data-analyse en marktonderzoek zullen inzetten om de stad en haar inwoners beter te begrijpen en te ondersteunen. 

Een van de spannende nieuwe gebieden waarop we ons richten, is het onderzoek naar de effecten van het autoluw maken van de stad Sneek. In een tijd waarin steden wereldwijd streven naar duurzaamheid en leefbaarheid, is het verminderen van autoverkeer in stedelijke gebieden een belangrijk initiatief. Door middel van ons geavanceerde data-analyseplatform en real-time metingen, zullen we de impact van deze veranderingen op het dagelijkse leven, het winkelgedrag en de algehele ervaring van bewoners en bezoekers in kaart brengen. 

De vernieuwde samenwerking met Sneek markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om steden te helpen ontwikkelen in een snel veranderende wereld. We kijken ernaar uit om samen te werken met de stad Sneek, haar inwoners en belanghebbenden om innovatieve oplossingen te vinden die de leefbaarheid, duurzaamheid en economische vitaliteit van de stad versterken.