Geen rustige zomer voor Bureau RMC. We breiden ons CityTraffic netwerk uit naar Noordwijk, Enschede, Leidschendam-Voorburg en Amsterdam.

Steeds meer gemeenten zien de kracht van 24/7 wifitellingen in hun steden. Stranden, winkelstraten, aanrijroutes of buitengebieden, het nut en plezier van deze metingen spreidt zich in Nederland uit als een besmettelijk virus. Zodra duidelijk wordt hoe loopstromen in een stad eruit zien, of waarvandaan bezoekers een winkelstraat betreden, zien we het enthousiasme bij onze gebruikers aanslaan.

Naast de explosieve groei van ons netwerk worden er op dit moment nieuwe producten ontwikkeld die de data nog meer tot leven gaat laten komen voor onze abonnees. Wat te denken van een wekelijkse index direct als applicatie op uw mobiele telefoon? Of bent u op zoek naar een gemakkelijke software interface die uw winkeldata koppelt aan onze passantendata? Wij dagen onze nieuwslezers uit niet stil te zitten deze zomer, maar met ons mee te groeien en gebruik te maken van de voorspellingskracht van onze innovatieve retail-dataproducten.