Zoek jij een werkomgeving waar je jouw ondernemerschap maximaal kunt inzetten om bij te dragen aan de groei van een Retail adviesbureau? Heb jij leidinggevende ambities en combineer je dit graag met het opbouwen van nieuwe klantrelaties en het vergroten van je portefeuille? Dan ligt hier een mooie kans voor jou!

Bij RMC, onderdeel van Motivaction, zijn wij op zoek naar een

Lead Retail Intelligence Consultant (M/V/X)

Amsterdam – 40 uur

RMC analyseert en duidt consumentengedrag in winkelstraten en winkelgebieden. Met behulp van een uniek meetnet van realtime sensors vertalen wij passantentellingen naar strategisch retailadvies.  Voor A-merken, retailers, winkelcentra, vastgoedeigenaren en gemeentes. Hiervoor combineren wij passantendata met diepgaande consumenteninzichten op basis van Mentality-shopperdata. RMC is al meer dan 30 jaar leidend in Nederland.

Als Lead Retail consultant vervul je een leidende rol in een team van ca. 7 personen. Je wordt verantwoordelijk voor de klantbenadering en business development. Dit houdt in dat je de analisten begeleidt met analyses, rapportages en klantcontact. Je onderhoudt contact met bestaande klanten in retail, vastgoed en bij gemeenten en ondernemersverenigingen. Je ontwikkelt plannen voor new business en nieuwe klanten. Samen met Huib Lubbers (directeur), vertegenwoordig je het bureau naar buiten toe met presentaties en webinars.

Bij RMC staan we niet stil. Wij vertalen consumentengedrag in innovatief retailadvies en voorspellen toekomstig winkelgedrag. Samen met onze partner Motivaction zijn we pioniers in het combineren van passantendata en diepgaande consumenten en winkelinzichten op basis van Mentality-data. Kortom, een unieke propositie voor Retail Nederland!

 

Ben jij onze nieuwe Lead Retail Intelligence Consultant?

Dan heb je onder andere aantoonbare ervaring in het succesvol sturen van sales en het realiseren van groei binnen een dienstverlenend bureau. Je beschikt over uitstekende people skills en weet zowel je teamleden als je (potentiële) klanten mee te nemen in jouw verhaal. Verder vragen wij:

 • Je hebt affiniteit met en kennis over (onderzoeks)data en/of het Retail landschap. Je hoeft zelf geen expert te zijn in data-analyse, maar bent wel in staat om de brug te slaan tussen onze analisten en de context van de klant.
 • Je bent eager en ambitieus en je staat ervoor open om RMC te vertegenwoordigen m.b.v. artikelen en te spreken op congressen.

Dit krijg je van ons

 • Een fulltime dienstverband 40 uur, startdatum zo snel mogelijk.
 • Wij dragen bij aan je pensioen.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een internet- en telefoonkostenvergoeding (wanneer je bent ingewerkt, bestaat er de mogelijkheid om een gedeelte vanuit huis te werken).
 • Wij investeren actief in je ontwikkeling met budget voor trainingen en cursussen.
 • De dynamiek en energie die horen bij een retailadviesbureau.
 • Een resultaatgericht team waar collegialiteit, humor en gezelligheid de boventoon voeren.
 • Toegang tot de kennis en expertise van marktonderzoeksbureau Motivaction.
 • Een prachtige werklocatie aan de rand van de Jordaan.

Vragen?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Huib Lubbers op h.lubbers@rmc.nl of met Damiano Pieters op 0628095139.

Liever direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar sollicitatie@RMC.nl