Met veel plezier begroeten wij een nieuwe klant voor de komende 3 jaar, namelijk de “Ondernemersvereniging Oisterwijk”. De ondernemersvereniging is gevestigd in de Noord-Brabantse stad Oisterwijk, een relatief kleine gemeente met ongeveer 25.000 inwoners. 

Oisterwijk is een aantrekkelijk dorp, met een treinstation, veel groen en heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en Horeca. Er zijn leuke boetiekjes, modespeciaalzaken, bijzondere cadeauwinkels, delicatessenzaken en een aanbod van de meer bekende winkels. Daarnaast is er gevarieerd aanbod van horeca. Willemien van Mook, eigenaar en oprichter van b&me in Oisterwijk vertelde ons dat het dorp door de ANWB uitgeroepen is tot een van de mooiste dorpen van Nederland. Oisterwijk wordt ook niet voor niets de Parel van Brabant genoemd.  

De Ondernemersvereniging Oisterwijk is een ontmoetingsplatform en zakelijknetwerk voor gevestigde, jonge en startende ondernemers. De vereniging streeft ernaar om de belangen van ondernemers te waarborgen en om de samenwerking tussen leden en ondernemers te bemoedigen. De ondernemersvereniging heeft hulp ingeschakeld van Bureau RMC en wilt met behulp van onze Citytraffic methode meer inzicht krijgen in de bezoekersstromen in het dorp. In Oisterwijk zullen er op vijf verschillende punten sensoren worden geplaatst die om het halfuur geanonimiseerd passanten tellen. Met deze vijf tellers krijgt de ondernemersvereniging een goed beeld van de drukte en kunnen zij dit beeld in het voordeel gebruiken. 

Wilt u meer weten over CityTraffic en haar mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Huib Lubbers. Dit kan via h.lubbers@rmc.nl, op 06-21 885 293 of neem contact op met Bureau RMC.