Amsterdam, 12 juli 2017

Deze maand is ons team versterkt met twee nieuwe medewerkers, Jeffrey Meinders en Mariska Keizer.

Jeffrey Meinders
Jeffrey werkt sinds juni 2017 bij Bureau RMC als retail data consultant. Hij verzorgt big data onderzoek, rapporten en advies voor onder andere Vodafone, Perry Sport en Tele2. Ook adviseert hij gemeenten in Nederland op basis van onze eigen CityTraffic passantendata.

Jeffrey heeft zijn bachelor Sociale Geografie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hierbij heeft hij een afstudeeronderzoek gedaan naar de winkelleegstand in de regio IJmond, en keek hierbij vooral naar de kern van het probleem en verbeterpunten in het beleid van deze regio. Hierna heeft hij een master Economische Geografie gevolgd aan de Universiteit Utrecht, waarbij hij een vergelijkingsonderzoek heeft gedaan naar de vestigingsoverwegingen van IT-startups in zowel het centrum van Amsterdam als het Amsterdam Science-park.

Mariska  Keizer
Mariska werkt sinds juli 2017 bij Bureau RMC als office manager. Zij zorgt ervoor dat alle zaken intern goed geregeld zijn, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. De diversiteit aan organisatorische en administratieve werkzaamheden spreekt Mariska erg aan.

Mariska heeft haar bachelor Communicatiewetenschap gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie heeft zij jarenlang als office manager gewerkt bij o.a. een organisatie-adviesbureau en een advocatenkantoor.