RetailActueel overgenomen door RetailTrends Media

RetailActueel is op 2 december 2013 overgenomen door uitgeverij RetailTrends Media.  De overname betreft de website RetailActueel.com, de dagelijkse nieuwsbrief, RetailActueel Radio en alle social media-activiteiten van RetailActueel.

“Ik ben verheugd dat RetailActueel wordt voortgezet binnen uitgeverij RetailTrends Media. Na het plotseling overlijden van onze hoofdredacteur Bert Ponsen heb ik besloten om RetailActueel te verkopen om de continuïteit te waarborgen. Met de nieuwe eigenaar heeft RetailActueel weer een solide basis gekregen”, aldus Huib Lubbers, eigenaar van Retail Management Center en RetailActueel. “Deze overname maakt RetailActueel sterker en het is een mooie stap voorwaarts.”

Marcel ten Holte, eigenaar van RetailTrends Media: “RetailActueel past zeer goed in het portfolio van RetailTrends Media. Wij zijn uitgever van de vakbladen RetailTrends en EtailTrends en de nieuwssites RetailNews.nl en RetailTech.nl. Door de overname van RetailActueel verbreden en verdiepen wij ons digitale aanbod van vakinformatie voor retailers.”