Iedere week op RTV Amstelveen tussen 11 en 12 uur: RetailActueel Radio. Een uur lang nieuws over en achtergronden van de retail business. In de uitzending van 25 mei:

 

GfK publiceerde voor de tweede maal het Top Topics Report. Waar liggen retailers wakker van? Wij vroegen het aan Marco Wolters, directeur Fashion bij GfK.

 

http://soundcloud.com/retailactueel/20120529-marcowolters

 

Kees gaat naar de supermarkt. Kees is het plantaardige alternatief voor kaas. Was al verkrijgbaar in de kaasspeciaalzaak. Maar nu ook in de supermarkt. We spraken hierover met Gijs Jansen van de Keesmakers:

 

http://soundcloud.com/retailactueel/gijs-jansen-van-de-keesmakers

 

 

De retailweek van Huib Lubbers

 

http://soundcloud.com/retailactueel/de-retailweek-van-huib-lubbers

 

 

De Super de Boer-fraudeurs zijn of naief of het blijkt een storm in een glas water te zijn geweest. Wij spraken met Hans Beeftink van AG Hart Advocaten.

 

http://soundcloud.com/retailactueel/hansbeeftink-van-ag-hart

 

 

 

Hoogesteeger ontwikkelde een technologie waarbij fruitsappen niet 9 maar 21 dagen houdbaar zijn. Wij spraken met directeur Michiel van ‘t Hek van Hoogesteger. Zijn bedrijf wil Europa veroveren.

 

http://soundcloud.com/retailactueel/20120529-michielvanthek

 

 

In het najaar worden weer de ING Retail Jaarprijzen uitgeloofd. De inschrijving ervoor is begonnen.  Wij vroegen aan vakjury-voorzitter Henk Gianotten waar de jury naar zoekt.

 

http://soundcloud.com/retailactueel/20120529-henkgianotten