Corona zet onze samenleving op zijn kop en wij, bij Bureau RMC, zijn alternatieven aan het bedenken hoe we gezond kunnen werken, de verspreiding van het virus zoveel mogelijk kunnen indammen en onze dienstverlening goed kunnen voortzetten. Bureau RMC zal de komende weken digitaal verder werken. Onze medewerkers werken thuis en we proberen zoveel als mogelijk de gewone dienstverlening te handhaven.

Wat betekent dat zoal?

  • Wij zijn sinds afgelopen vrijdag thuis aan het werk en volgen daarmee de richtlijnen van de overheid.
  • Afspraken vinden zoveel mogelijk via Teams, Skype of smartphone plaats. We maken individueel afspraken met u wat het beste past.
  • Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar via het kantoornummer 020-6538855 of via de mobiele nummers van onze medewerkers.
  • Mocht u het algemene kantoornummer niet kunnen bereiken en niet beschikken over het mobiele nummer van onze medewerker, dan kunt u dat opvragen bij Daphne Kroon.
  • Onze rapportages en indexen zullen gewoon verschijnen en zijn juist wellicht in deze tijden belangrijker dan ooit.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in Nederland kunnen overschakelen op een alternatieve dienstverlening en hopelijk zal de kwaliteit hier niet onder lijden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, of ideeën hebben hoe we slimmer kunnen samenwerken, bel of mail ons gerust. We zijn er voor u.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief!