Het coronavirus raakt ons allemaal. In onze sector zijn restaurants en musea gesloten en steeds meer retailers kiezen hier ook voor. De supermarkten hebben een strenger beleid ingevoerd zodat bezoekers beter afstand kunnen houden. Hoe groot de impact van het coronavirus op ieders leven is en wat de effecten zullen zijn in de binnensteden, is een vraag die ons allemaal bezighoudt. Bij Bureau RMC willen we graag bijdragen aan de informatievoorziening over uw binnenstad of winkelgebied in relatie tot de coronamaatregelen.

Waarschijnlijk tellen we in uw binnenstad of winkelgebied al dagelijks de passantenaantallen met behulp van CityTraffic-sensoren. We stellen vanaf heden onze dagelijkse passantentellingen kosteloos beschikbaar voor iedereen die in binnensteden of winkelgebieden actief is. Met deze informatie kunt u het effect van de maatregelen in kaart brengen en het kan u ondersteunen bij het nemen van de juiste beleidsbeslissingen in deze moeilijke tijd.

Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@rmc.nl met daarin uw naam, functie, telefoonnummer en het betreffende winkelgebied (kijk op www.citytraffic.nl/waar-tellen-we/ in welke plaatsen wij tellen). Wij sturen u dan wekelijks een update van de bezoekersaantallen per dag.

U kunt ook dagelijks onze dagelijkse nationale update volgen op www.rmc.nl. Bovendien kunnen we CityTraffic-sensoren installeren op plekken waar nog niet geteld wordt, maar waar omwille van de coronabestrijding direct inzicht in de bezoekersaantallen gewenst is. Denk aan parken, boulevards, stranden of bossen.

Dit bericht mag uiteraard gedeeld worden met anderen voor wie het eveneens van belang kan zijn.  Samen staan we sterk.

 Wilt u op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief!