Passende studierichtingen: WO sociale geografie, economische geografie, planologie, bouwkunde Real Estate en Geomatics, HBO CE, SBRM, MER

Stage
Het voordeel van ons relatief kleine kantoor is dat je snel op de hoogte bent van alle projecten. We werken o.a. voor Apple, Hudson’s Bay, C&A, maar ook voor bijvoorbeeld de gemeente Den Haag, Schiphol en GVB. De projecten zijn divers en op de scheidslijn van data, strategie en advies. Met onze Citytraffic-methode tellen we dagelijks het aantal bezoekers in binnensteden, stranden en parkeerterreinen en beschikken daarom over bijzondere data die het verschil maakt. De lijnen zijn kort, dus je leert snel en ziet veel. Je werkt altijd samen met een jonge consultant die je begeleidt. Maar belangrijk is dat je zelfstandig wilt werken en dat je eigen initiatieven neemt en laat zien hoe je zaken wenst aan te pakken. We willen echt dat je meediscussieert over de uitdagingen van onze klanten, om er zelf wat van te leren en zodat wij iets van jou kunnen leren.

De werkzaamheden
Meedraaien en ondersteunen van consultants en analisten bij diverse projecten en adviestrajecten. Zelfstandig uitvoeren van big en smart dataonderzoeken op basis van onze eigen bestaande data. Actief betrokken zijn in het weekoverleg en nieuwe aanvragen willen oppakken die binnenkomen via de consultants of internet.

Ben jij:
– Communicatief vaardig
– Slim
– Proactief en zelfstandig
– Cijfer en data minded
– Handig met Excel en PowerPoint
– Geïnteresseerd in retail en winkelen

Dan kun je contact met opnemen met Huib Lubbers, h.lubbers@rmc.nl of 020 – 653 55 88.