Als data consultant analyseer en controleer je de CityTraffic-data, maak je wekelijks of maandelijks datarapporten voor je klanten op maat en ken je alle ins en outs van onze rapportagesoftware. Je helpt de klanten met hun vragen en zo ben jij de schakel tussen de klant en het datamanagementteam. Bij nieuwe projecten doe je locatieonderzoek, adviseer je klanten en de interne organisatie en geef je belangrijke informatie door voor de installatie van nieuwe sensoren. Bovendien ondersteun je de senior consultants bij het doen van onderzoek. Maar ook zelf producten ontwikkelen voor onze A1-klanten wordt aangemoedigd. Wie wil er niet samenwerken met Apple, Vodafone, C&A, Hudson’s Bay, Pearle of de gemeenten Den Haag, Alkmaar of Leiden? Kortom, jouw taken zijn zeer divers door de grote verscheidenheid in producten en klanten. Je werkt zelfstandig, je maakt onderdeel uit van een team en hebt affiniteit met data en onderzoek. Verder heb je een competitieve instelling en werk je graag bij een jong en klein bedrijf.

Wat vragen wij van jou ?

  • We zoeken iemand met een HBO/WO-achtergrond
  • Starter of maximaal 1 jaar werkervaring
  • Affiniteit met retail, consumenten- en koopgedrag
  • Gevoel voor data en de presentatie ervan
  • Goed analytisch vermogen en bovengemiddelde vaardigheid in Excel
  • Flexibiliteit én nauwkeurigheid
  • Je kan goed plannen en organiseren en bent zeer resultaatgericht

Wat krijg je van ons?
Je krijgt bij ons alle mogelijkheid om mee te werken aan adviestrajecten, productontwikkeling en het bedenken van nieuwe toepassingen van onze data. Binnen een klein team van analisten en consultants word je ‘on the job’ opgeleid en ben jij al snel diegene die de vragen van klanten kan beantwoorden. We leren je veel over retail en de toekomst van winkelgebieden. Kortom een plek voor iemand die voorop wil lopen in retail en op zoek is naar een innovatief en smart team van professionals dat jou veel kan leren en van wie wij ook veel kunnen leren. We zijn een klein, informeel kantoor, gevestigd in een leuk kantoor in B.2 Building, waar honderden jongprofessionals en start-ups werken We bieden goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een maandelijkse stoelmassage.

Anders nog iets?
Heb je een vraag over de functie, het bedrijf of onze koffie? Neem dan contact op met Huib Lubbers op kantoor op 020-653 55 88 of direct op 06-21885293.

Solliciteren?
Stuur een brief met een goede onderbouwing en je cv naar h.lubbers@rmc.nl en laat merken dat je graag met data werkt en dat vormgeving van resultaten je tweede natuur is. Tot ziens.