In februari is Perry Boer bij ons begonnen als junior data-analist. Met zijn studie in Kunstmatige Intelligentie en zijn bijbehorende IT-kennis is hij goed op zijn plek bij Bureau RMC. Hij houdt zich bezig met het opmaken van week- en maandrapporten en doet voor klanten analyses en maakt rapportages. Perry gaat bovendien het voorspelmodel introduceren bij de Nationale Shopping Index zodat klanten niet alleen weten hoe druk het was in winkelgebieden, maar ook hoe druk het zal worden de komende twee weken. Zo kunnen ondernemers gaan anticiperen. Hij heeft in korte tijd laten zien al veel toe te voegen aan het team en we wensen hem veel succes!

En voormalig medewerker Victor Hartman is weer terug op het honk. Na een periode in het buitenland, zijn wij blij hem weer te mogen verwelkomen. Victor weet veel van de werkwijzen, de systemen en de onderzoeksmethoden binnen het bedrijf en stroomt dus gemakkelijk in. Hij gaat zich bezig houden met het sensornetwerk en het verbeteren van de kwaliteit van onze databases. Ook zal hij zijn steentje bijdragen aan andere projecten, samen met zijn collega’s, op het snijvlak van data science en IT. We wensen Victor veel succes!

Na een succesvolle en leerzame periode heeft Mees van Nieuwmegen zijn stage afgerond. Hij heeft veel bijgedragen aan verschillende projecten en heeft mooie onderzoeken gedaan voor publicatie in de nieuwsbrief, waar we hem dankbaar voor zijn. Wij wensen hem succes met het voltooien van zijn studie en de start van zijn loopbaan! Er is dus weer een stageplek vrijgekomen bij Bureau RMC.