De zomer is in aantocht en uw binnenstad bruist! Volop activiteiten zoals braderieën, markten, kermis en shopping-nights maken uw binnenstad het bezoeken waard. De gemeente werkt hard met ondernemers en verenigingen aan het succes van de winkelstraten, pleinen en musea.

Bureau RMC meet al jaren met volautomatische Citytraffic-sensoren de drukte in bijna 100 binnensteden en in het bijzonder in het kernwinkelgebied. Dat doen we 24/7, elke dag weer. En niet alleen overdag, maar ook op zondag of in de avond. Hierdoor hebben we tot op detailniveau inzicht in de drukte. Maakt uw stad maakt al gebruik van deze waardevolle informatie?

Deze zomer kunt u wekelijks het effect van de activiteiten in uw binnenstad op de drukte inzien met de Citytraffic BinnenstadsIndex. Deze index vergelijkt de drukte in uw stad met de gemiddelde landelijk drukte van die week.

Citytraffic binnenstadsindex

De BinnenstadsIndex is met een jaarabonnement te koop voor 1699 euro. Ter kennismaking bieden wij u eenmalig een kwartaal voor de prijs van 349 euro.

Volgende week al uw BinnenstadsIndex ontvangen? Stuur een e-mail met ‘JA BinnenstadsIndex’ en uw naam aan h.lubbers@rmc.nl. Dan ontvangt u van ons in de week erop uw eerste index al.  Samen werken aan een bruisende binnenstad met de Citytraffic BinnenstadsIndex van bureau RMC!

[divider scroll_text=””]