Vanaf 1 oktober konden wij een nieuwe senior consultant welkom heten. Na jaren werkzaam geweest te zijn bij grote internationale retailers als Calvin Klein, Scotch & Soda en Asics, zal Jort Jehee in zijn nieuwe rol als senior consultant bij Bureau RMC zijn ruime ervaring binnen de retail combineren met zijn achtergrond als geograaf.  

In september hebben we nog drie nieuwe collega’s verwelkomd. Floris Boendermaker en Bram Boereboom zijn gestart als junior data-analist. Beide heren combineren het werk bij bureau RMC met hun master Engineering and Policy analysis aan de TU in Delft. Qian Qian Mo is gestart als stagiair en is een derdejaarsstudente van de opleiding Business Studies aan de Hogeschool van Inholland en zal gedurende een periode van 5 maanden stage lopen bij Bureau RMC en helpen bij een groot aantal verschillende werkzaamheden.

Bureau RMC is ontzettend blij met de aanwinsten voor het team en voor meer informatie over de nieuwe teamleden kunt u naar de volgende pagina: https://www.rmc.nl/onze-mensen/