Bureau RMC groeit! Onlangs hebben wij twee nieuwe medewerkers en een stagiaire mogen verwelkomen: Rutger Koop, Berend Holties en Kiara Alladin.

Rutger kent u misschien al; hij liep hiervoor stage bij ons. Sinds augustus is hij in dienst getreden als junior consultant. Voor zijn masterthesis deed hij onderzoek naar de rol van kwalitatieve data in het locatiekeuzeproces van retailers. Bij RMC kan hij zijn inhoudelijke kennis, die hij opdeed in zijn studie Economische Geografie, mooi combineren met zijn grafische kennis, die hij opdeed tijdens zijn studie Geo Media & Design. Lees hier meer over Rutger.

Berend Holties werkt sinds juli bij RMC als analist passantendata. In die functie hij het aanspreekpunt voor technische CityTraffic-vraagstukken. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en een passie voor big data en data-analyse. Lees hier meer over Berend.

Tot slot loopt Kiara Alladin tot januari volgend jaar stage bij ons. Ze doet dit in het kader van haar studie Ondernemerschap en Retail Management in Den Haag. Bij RMC hoopt ze haar kennis over data te vergroten.